Erdoğan: Çarşamba gününe kadar mitinge devam

Cumhurbaşkanı Erdoğan: - "Bu akşam demokrasi nöbetine bir virgül koyuyoruz. Tüm Türkiye'ye sesleniyorum, çarşamba akşamı inşallah noktayı koyacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu akşam demokrasi nöbetine bir virgül koyuyoruz. Tüm Türkiye'ye sesleniyorum, çarşamba akşamı inşallah noktayı koyacağız." dedi.

Cumhurbaşkanlığının himayelerinde İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesince Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" sona erdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından katılımcıları selamladı. Daha sonra protokol üyeleri sahneye davet edildi.

Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün, eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ve diğer katılımcılar toplu fotoğraf çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katılımcılara seslenerek, "Bu akşam demokrasi nöbetine bir virgül koyuyoruz. Tüm Türkiye'ye sesleniyorum, çarşamba akşamı inşallah noktayı koyacağız." diye konuştu.

07 Ağu 2016 - 22:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.