Erdoğan: FETÖ için yeni uygulamalar geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'yle mücadelede yeni uygulamaların geleceğini açıkladı

googleplay-001.png
appstore.png
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya'daki toplu açılış töreninde konuştu

YENİ UYGULAMALAR GELİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün çok tehlikeli bir örgüt olduğuna dikkat çekerek "Daha önce inlerine gireceğiz demiştik, girdik. Göreceksiniz yeni uygulamalar geliyor. Bir kaç hafta içinde göreceksiniz. Bunlar, bu milletin evladıysa gereğini yapsınlar, gelip teslim olsunlar, yoksa biz gerekeni yapacağız" dedi.

PİŞMANLIK DUYANLAR YARGIYA GİTSİN

Cumhurbaşkanı Erdoğan FETÖ üyeleri için şu uyarıda bulundu "Gelsinler bildiklerinizi anlatsınlar, pişmanlık duyduklarını ifade etsinler, hukuk onlara bir kolaylık sağlar"

BİZ FETÖ'YLE MÜCADELEDE ASGARİSİNİ YAPIYORUZ

Bazılarının kendilerini FETÖ'yle mücadelede cepheyi geniş tuttukları yönünde eleştiri getirildiğini belirterek "Biz şuan mücadelede asgarisini yapıyoruz. Eğer onlar darbede başarılı olsaydı, neler olacağını biliyor musunuz?. Şuan burada Konya'da rahatça bir miting yapabiliyorsak, bu aldığımız tedbirlertdendir. Biz mücadele etmezsek, sırtımızı nereye dayayacağız? " dedi.

Görevden almaların şart olduğunu ve devam edeceğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, mağdur edebiyatına prim verilmemesini istedi.

Türkiye’nin Memur Haber sitesi memurpostasi.com'u daha etkin kullanmak için Mobil Uygulamasını Ücretsiz indirin...

14 Eki 2016 - 16:38 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.