Erdoğan: FETÖ'cü memurlar atıldı diye işler aksamıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yargıda Birlik Platformunun düzenlediği programda konuştu ve "Bugüne kadar FETÖ'cülerin kamudan uzaklaştırılmasından dolayı aksayan bir iş, ortaya çıkan bir mağduriyet henüz görmedim, duymadım" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yargıda Birlik Platformunun düzenlediği programa katıldı

Erdoğan itirafçılara dikkat çekerek şunları söyledi:

"Şuan içerde birebir tanıdıklarım var. Şimdi içerde bakıyorsun bir kısmı itirafçı olmuş. Ama bunlar doğru söylemiyor. Bunlar darbe öncesinde gelip bana böyle konuşmuyorlardı"

FETÖ'cü memurların uzaklaştırılmasından dolayı işlerin aksamadığını belirten Erdoğan "Bugüne kadar FETÖ'cülerin kamudan uzaklaştırılmasından dolayı aksayan bir iş, ortaya çıkan bir mağduriyet henüz görmedim, duymadım." dedi.

18 Oca 2017 - 21:33 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.