Erdoğan Hakan Fidan'ın adaylığı hakkında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın milletvekili adaylığı için "Birinci derecede karar mercii Başbakan'dır. Başbakan kanaatimi sorduğunda verdiğim cevap kendisinde gizlidir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mali Cumhurbaşkanı İbrahim Boubacar Keita ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda gerçekleştirilen basın toplantısında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın milletvekilliğine aday olacağı yönündeki iddialar soruldu.

ADAYLIĞI GÜNDEMDE

Fidan'ın adaylığının gündemde olduğunu anlatan Erdoğan, kararı verecek kişinin Davutoğlu olduğunu ve bu konudaki görüşünü ifade ettiğini açıkladı.

"VERDİĞİM CEVAP KENDİSİNDE GİZLİ"

Ortak basın toplantısında soruları yanıtlayan Erdoğan, Hakan Fidan'la ilgili şunları söyledi:

"Bu dedikodularla fazla meşgul olmayalım. Bunlar birinci derecede karar merci bu konuda sayın başbakandır. Başbakan bu konudaki kanaatimi bana sorduğunda verdiğim cevap kendisinde gizlidir. Onda kalacaktır. Bu konuyla ilgili aramızda görüştüğümüzü burada deşifre etmem kendime de saygısızlık olur başbakana da saygısızlık olur"

04 Şub 2015 - 10:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.