Erdoğan ilk kez açıkladı! Doğan yanıma gelip...

Kendisine cevap veren Doğan Grubu'nu eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önce yaşadığı bir olayı ilk defa anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Keçiören'de Esertepe Rekreasyon Alanı Açılış Töreni'nde vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine cevap veren Doğan Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan'la ilgili daha önce yaşadığı bir olayı ilk defa anlattı.

EYY DOĞAN...

Şimdi ey Doğan, niye rahatsız oldun Sen değil misin '411 el kaosa kalktı' Sen değil misin benim seçilme hakkım elimden alındığı zaman 'muhtar bile olamaz' diye başlık atan Bütün köşe yazarlarınla bize saldırdığın o günleri unutacağımızı mı zannediyorsun Cumhurbaşkanı oldum, yine aynı şekilde devam ediyorsun. Milletin verdiği oya saygın yok.

ERDOĞAN İLK KEZ AÇIKLADI

Bak Doğan, ben sana şunu söyleyeyim. Bana gelip, şu anda ekranları başında bizi izleyenler, tüm milletime bunu anlatıyorum. Bugüne kadar hiçbir yerde söylemedim, bundan sonra söyleyeceğim. Bu, çok hassas bir konu. Bana gelip sizin döneminizde '1'e 5 kazandım' diyen sen değil misin Bana gelip, İstanbul Conrad Otel'de, aynen şu ifadeler: 'Ben, Sayın Demirel'le de çalıştım. Ben, Tansu Hanım'la da çalıştım. Özal'la da çalıştım. Sayın Özal, medyayla da olmaz, onsuz olmaz, bana bunu söyledi. Tansu Hanım, zaten bizlerle baş edemedi.' Bunları anlatınca ben, kendisine o zaman şunu söyledim: 'Aydın Bey, ben doğma büyüme Kasımpaşalıyım. Şunu bilmeni isterim. Bizim Rabbimize verilecek bir borcumuz var, can borcumuz. Onun vakti saati, onda bellidir ama şunu bilmeni isterim. Hakkın olanı her zaman alırsın ama hakkın olmayanı bizden öncekilerden aldığın gibi bizden alamazsın. Bunu bilmen lazım.'Hakkın olanı her zaman alırsın. Ama hakkın olmayanı alamazsın. Bunlar hükümet yıkmaya, hükümet kurmaya alışmış olan yazılı be görsel medyadır.

'UTANMADAN BİZİ SUÇLUYORLAR'

40 yıllık siyaset hayatımda hiçbir zaman şiddetle siyasetimiz olmadı. Yunus Emre'nin dediği gibi, gönüller yapmaya geldik dedik. Siyaseti, kanla, şiddetle ve tehditle yapmaya çalışanların kimler olduğunu sizler gayet iyi biliyorsunuz. Adana ve Mersin'de olaylar oldu. Utanmadan, sıkılmadan faturayı cumhurbaşkanına kesiyorlar. HDP, sürekli YSK'ya başvuruyor. Cumhurbaşkanı meydanlarda olmaz. Ya Cumhurbaşkanı için, ihanet-i vataniyyeden başka suç unsuru yoktur.

Haber7

20 May 2015 - 09:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.