Erdoğan Kaymakama "Haddini Bil" demişti, Karar Verildi

Erdoğan’ın '15 Temmuz gazisinin evraklarıyla ilgilenmediği' iddiasıyla eleştirdiği Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, İstanbul Vali Yardımcısı Vekili olarak görevlendirildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarla yaptığı toplantıda '15 Temmuz gazisinin evraklarıyla ilgilenmediği' iddiasıyla kendisini isim vermeden eleştirdiği Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, İstanbul Vali Yardımcısı Vekili olarak görevlendirildi.

İstanbul Vali Yardımcısı Osman Ateş ise Bahçelievler Kaymakamlığı'na vekaleten atandı. Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

ERDOĞAN "HADDİNİ BİL" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Ak Saray'daki 35. Muhtarlar toplantısında '15 Temmuz gazisinin evraklarıyla ilgilenmediği' iddia edilen bir kaymakama sert sözlerle yüklenmişti. Erdoğan, 'Sen kendini ne sanıyorsun, haddini bil' diye tepki göstermişti.

Milliyet

23 Oca 2017 - 17:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.