Erdoğan: Terörle mücadele kıyamete kadar sürecek

Vezneciler'deki saldırıdan sonra hastanedeki yaralıları ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vezneciler'de meydana gelen saldırıda yaralanan vatandaşları ziyaret etti. Hastane çıkışında açıklama yapan Erdoğan terörle mücadelenin 'kıyamete kadar' süreceğini söyledi. Saldırıya gerçekleştiren örgütü araştırmaya yönelik araştırmanın sürdüğünü belirten Cumhurbaşkanı, "En kısa zamanda ipuçları ele geçirilir" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Yoğun bakımda 2 hastamız var. İnşallah en yakın zamanda iyileşirler. Başsavcılığımız gerekli araştırmayı yapıyor.

Terör örgütünün özellikle sivil polis, sivil-asker ayrımı bizi bağlamaz. Sonunda şehit olan insandır. Yaptıkları insanlara karşıdır. Bizim askerimizin de polisimizin de görevi can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Bu güvenliği sağlamakla yükümlü olan insanlara karşı bu terör eylemleri yapılmaktadır. Bunun affedilir bağışlanır hiçbir yanı yoktur.

''TERÖRLE MÜCADELE KIYAMETE KADAR SÜRECEK''

Dolayısıyla biz teröristlere karşı mücadelemizi yılmadan vereceğiz. Ciğerimiz kan ağlıyor ancak mücadele sürecek. Bu konuda da gerek silahlı kuvvetlerimiz, emniyet teşkilatımız çok ciddi bir mücadele veriyor vermeye de devam edecek. Terörle mücadele kıyamete kadar sürecek. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum, şehitlerimizin ailelerine başsağlığı dilerken, milletimizin başı sağolsun diyorum.

Daha önce Diyarbakır, Ankara, Sultanahmet'te oldu. Terörün nerede ne zaman neyi patlatacağı belli olmaz.

07 Haz 2016 - 13:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.