Erdoğan'dan İdama Yeşil Işık: George ne der, Hans ne der beni ilgilendirmez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, idam yasasının parlamentodan geçmesi halinde bunu onaylayacağını söyledi. Erdoğan, "George ne der, Hans ne der beni ilgilendirmez. Benim milletim ne der beni bu ilgilendirir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, idam yasasının parlamentodan geçmesi halinde bunu onaylayacağını söyledi. Erdoğan, "George ne der, Hans ne der beni ilgilendirmez. Benim milletim ne der beni bu ilgilendirir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tavşantepe Metro İstasyonu ve toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ulaşım alanında yapılan yatırımları anlattı.

İstanbul'da dün akşam emniyet müdürlüğü ve AK Parti teşkilatına yapılan saldırıya değinen Erdoğan, "Ülkemizi terörle, baskıyla, kuşatmayla, ayak oyunları ile, riyakarlıkla sindirmek isteyenlerin oyununu bozacak manzara işte budur. İstedikleri kadar İstanbul Emniyet Müdürlüğüne lav silahı ile ateş etsinler. İstedikleri kadar AK Parti'nin il teşkilatına lav silahı ile ateş etsinler. Bunlara bir yere varmak mümkün değil. Bizler bu yola her şeyimizi koyduk" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların "idam isteriz" sloganlarına üzerine ise, "Şu anda referandum sürecindeyiz. İnşallah bu süreç de neticeye ulaşacak. Bunun ardından sizlerin bu talebi inanıyorum parlamentoda gündeme gelecektir. Parlamentodan geçtikten ve önüme geldiği zaman peşinen söylüyorum, ben bunu onaylarım. George ne der, Hans ne der beni ilgilendirmez. Benim milletim ne der beni bu ilgilendirir. Bu manzara Türkiye manzarasıdır. Bu manzara güçlü Türkiye manzarasıdır. Bu manzara yeni Türkiye'nin manzarasıdır" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin tüm engellemelere rağmen büyüyeceğini söyleyen Erdoğan, "Onlar geleceğimizi karartmak isteyecek, biz yaptığımız her yatırımla istikbalimizi aydınlatacağız. Onlar silah ve bombalarla yakacak, yıkacak biz ise inşa edeceğiz. Onlar ellerindeki finans imkanlarını spekülasyon araçlarını kullanarak bizi dibe çekmeye çalışacak. Biz hayata geçirdiğimiz projelerle zirveyi zorlayacağız. Onlar öldürmenin yollarını arayacak, biz yaşatmanın çaresine bakacağız. Çünkü biz hep birlikte Türkiye'yiz" şeklinde konuştu.

21 Oca 2017 - 23:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.