Erdoğan'dan Ömer Faruk Kavurmacı Resti: Kimsenin Haddi Değil!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan ve daha sonra 'denetimli serbestlikle' serbest bırakılan Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı hakkında ilk kez açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan ve daha sonra 'denetimli serbestlikle' serbest bırakılan Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı hakkında ilk kez açıklama yaptı. Erdoğan, 'Bu yargının kararıdır. Üstelik beraat de verilmiş değil, kimse bu konu üzerinden AK Parti'ye fatura kesemez' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan NATO zirvesi için Brüksel'e gitmeden önce havalimanında açıklamalar yaptı.

Erdoğan; "Muhalefet ısrarla siyasette FETÖ temizliği yapılmadığı iddia ediyor, sizin değerlendirmeniz nedir?" sorusuna şöyle cevap verdi:

Siyasette FETÖ temizliği yapılmadığını iddia eden somut olarak ortaya koymalı. Kalkıp Topbaş'ın damadını söylüyorsan bu konu yargıyla alakalı. Denetimli serbestlik kararı vermiş, beraat vermemiş. Bu konuda AK Parti'ye fatura kesmek kimsenin haddi değil. Önce bunlar kendi işleri ile uğraşsınlar.

24 May 2017 - 17:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.