Erzincan Subay Orduevi İşçi Alım İlanı

Erzincan Subay Orduevi İşçi Alım İlanı

ERZİNCAN ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

SUBAY ORDUEVİ MÜDÜRLÜĞÜ

Son Başvuru Tarihi : 19 Ekim 2016

Yayınlanma Tarihi : 10 Ekim 2016

Genel Şartlar ve Notlar

- Talep şartlarına durumu uyan adaylar ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde İl/Şube müdürlüklerinden veya Kurumun www.iskur.gov.tr internet adresinden başvuru yapabilirler. -Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesine ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumumuzun ve Erzincan Subay Orduevi Müdürlüğünün yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Talebe başvuran ve nihai listede yer alan adaylar ile öncelikli olarak başvuranların tamamı İşverence sınava davet edilmek üzere personel seçimi için 26-27 Ekim 2016 tarihlerinde 75'inci Yıl Gündüz Bakımevi ve Kreş kısmında sınavla belirlenecektir. -Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, istenilen koşulları taşıyıp taşımadıklarını sözlü sınav/mülakattan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler ve yanlış beyanda bulunalar nihai listelerden çıkarılarak, sıradan diğer kişiler nihai listelere eklenecektir.Yanlış beyandan kişiler sorumlu olacak, Kurumumuza hiçbir sorumluluk yüklenmeyecektir. - Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. -Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. - İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir" MÜRACAAT TARİHLERİ ÇAKIŞAN, AYNI KAMU KURUM VE KURULUŞUNUN BİRDEN FAZLA İŞGÜCÜ TALEBİNE DURUMU UYAN İŞ ARAYANIN, TERCİHİ DOĞRULTUSUNDA SADECE BİR TALEBE MÜRACAATI KABUL EDİLECEKTİR. Alınacak kişi Erzincan Subay Orduevi Müdürlüğünün hizmet alanı içerisinde çalıştırılacaktır.Talebe ilişkin ayrıntılı bilgi için:Erzincan Ordu Subay Evi Müdürlüğü(0446 224 5296/6736) servisinde görevli personelden bilgi alabilecektir.

Meslek Bilgileri

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü

Çocuk Gelişim Elemanı Okuldan

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi Önlisans

En Fazla Öğrenim Seviyesi Önlisans

Sınav Bilgileri

Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi

Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP93 60

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : 3. ORDU ORDUEVİ MÜDÜRLÜĞÜ/CUMHURİYET MH. ORDU CD. NO:110/13

ERZİNCAN MERKEZ

ERZİNCAN / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

İrtibat Bilgileri

Adı Soyadı

Ünvanı

Telefon No 04462245296

E-Posta

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu

Toplam Açık İş Sayısı 1

Çalışma Şekli Daimi / Deneme Süreli

10 Eki 2016 - 14:19 - İlan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.