Eto'o ile anlaşma sağlandı! İşte yeni adresi

Galatasaray'da sürpriz şekilde ortaya çıkan Samuel Eto'o transferi, bitme aşamasına geldi.

Başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek'in önceki gün Antalyaspor Başkanı Güntekin Gencer ile İstanbul'da gerçekleştirdiği gizli görüşmede, tarafların prensip olarak anlaştığı öğrenildi.

Eto'o'nun sponsorlarının da Kamerunlu yıldızın Galatasaray'a gitmesine sıcak baktıkları ve transferin gerçekleşmesi durumunda tıpkı Antalyaspor'a gidişinde olduğu gibi maddi destek sağlayacakları bildirildi. Galatasaray'ın kasasından çıkacak rakam 3 milyon euro'yu geçmeyecek.

Çin ve Katar'dan gelen teklifleri reddeden Eto'o'nun Galatasaray'ın teklifine olumlu yaklaştığı ve futbolu sarı-kırmızılı kulüpte bırakmak istediği dile getiriliyor. Önümüzdeki hafta iki kulüp yetkililerinin yanı sıra Eto'o'nun menajerleri ve sponsorların de katılacağı son görüşmede bir pürüz çıkmazsa imzaların atılması hedefleniyor.

KAYNAK FOTOMAÇ

04 Haz 2016 - 14:40 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.