Eurobasket'de Finalin adı belli oldu!

Sırbistan, Eurobasket yarı finalinde Rusya'yı 87-79 mağlup ederek, finalde Slovenya'nın rakibi oldu.

Sırbistan, Eurobasket yarı finalinde Rusya'yı 87-79 mağlup ederek, finalde Slovenya'nın rakibi oldu.

Eurobasket 2017 yarı finalinde Rusya ile Sırbistan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşılaştı. Müsabakaya hızlı başlayan Sırplar, ilk periyodu 25-20 önde tamamladı. Diğer periyotlarda da Rusya'nın geriye dönmesine izin vermeyen Sırbistan parkeden 87-79'luk skorla galip ayrıldı. Sırbistan'da Bogdan Bogdanovic 24 sayı, 4 asist ve Bobab Marjanovic 18 sayı, 4 ribaund ile oynadı. Rusya'da ise Alexey Shved'in 33 sayısı yetmedi.

Sırbistan böylece finalde Slovenya'nın rakibi oldu. Final mücadelesi 17 Eylül Pazar günü saat 21.30 oynanacak. Rusya ise üçüncülük maçında Pazar günü saat 17.00'de İspanya ile karşılaşacak.

16 Eyl 2017 - 00:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.