EYAD Akademi'nin Bu Haftaki Konuğu Abdülkadir Selvi

EYAD Akademi'nin Bu Haftaki Konuğu Abdülkadir Selvi

image001-062.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Erdemli Yöneticiler Akademisi (EYAD) tarafından düzenli olarak yapılan programların bu haftaki koğu, Yazar Abdülkadir Selvi olacak.

"VARLIK SEBEBİMİZ Medeniyet birikimimize dayalı daha insani bir geleceğin inşası ve cümle varlığın birliği için disiplinler arası çalışmalar yürütmek, insan kaynağımızın niteliğini artırmak ve aynı zamanda hâlihazırdaki sorunları tartışmaya açmak, irdelemek, olası insani çözümleri kamuoyuyla paylaşmaktır." anlayışı ile hareket eden EYAD, sizleri bu haftaki sohbete de davet ediyor.

18 Eki 2017 - 22:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.