F.Bahçe kulübüyle anlaştı! Eski Beşiktaşlı geliyor

Fenerbahçe ara transferde döneminde Sosa'yı kadrosuna katarak büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Haber7 Spor Servisi

Sezon başında Beşiktaş'tan ayrılarak Milan'ın yolunu tutan Jose Sosa, Türkiye'ye dönmeye çok yakın. Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın sadece 4 maçta görev verdiği Jose Sosa için İtalyan ekibiyle görüşmelere başlayan Fenerbahçe Arjantinli yıldızı devre arasında kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Opsiyonsuz kiralanacak

Montella'nın kadroda düşünmediği Sosa için satış opsiyonlu kiralama teklifi sunan Fenerbahçe'nin ilk teklifi reddedildi. Uzun süren görüşmeler sonunda opsiyonsuz olarak sezon sonuna kadar kiralama konusunda mutabakata varıldı. Sosa'nın Milan'dan alacağı ücretin yarısını karşılayacak olan sarı-lacivertliler, çizme ekibine herhangi bir kiralama bedeli ödemeyecek.

Sosa kalmak istiyor

Fenerbahçe, Milan ile söz keserken transferdeki tek sorun Sosa'nın İtalya'dan ayrılmaya sıcak bakmaması. Hemen pes etmek istemeyen Arjantinli yıldız, sezon sonuna kadar Milan'da kalmaktan yana. Sosa'nın menajeri ile sürekli görüşme halinde olan Fenerbahçeli yöneticiler Tangocuyu ikna etmek için her yolu deniyor.

28 Eki 2016 - 14:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.