F.Bahçe'de tam 12 isim ayrılığın eşiğinde!

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonu 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de 12 oyuncunun sözleşmesi bu ayın sonunda bitecek.

Süper Lig'de şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe'de, 12 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs itibarıyla sona eriyor.

Sarı-lacivertlilerde tecrübeli isimler Bruno Alves, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Raul Meireles, Michal Kadlec'in yanı sıra genç oyuncular Uygar Mert Zeybek ile Ramazan Civelek sözleşmesi biten isimlerin arasında yer alıyor. Sezon başında kiralanan Porto'dan Abdoulaye Ba ve Fabiano Ribeiro ile Liverpool'dan Lazar Markovic'in de sözleşmeleri sona erecek.

Öte yandan Fenerbahçe'de sezon başından bu yana kadro dışı olan ve ismi lig kadrosu için Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirilmeyen Serdar Kesimal'in de sözlemesi bitiyor.

Görüşmeler Türkiye Kupası finalinden sonra

Sarı-lacivertli yönetimin, yola devam etmek istediği futbolcularla 26 Mayıs'ta Galatasaray'la oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinden sonra görüşmeye başlayacağı öğrenildi.

Yönetimin, bazı oyunculara teklif götüreceği bazı isimlerle de gelecek sezon yola devam etmeyeceği belirtildi.

İlk ayrılan Kadlec

Fenerbahçe'de ilk ayrılan isim Çek futbolcu Michal Kadlec oldu.

Sarı-lacivertli takıma 2013 yılında 4.5 milyon avro bonservis bedeliyle Alman temsilcisi Bayer Leverkusen'den transfer edilen Kadlec, gelecek sezon Fenerbahçe'nin kadrosunda yer almayacak.

Kadlec, geçtiğimiz günlerde ülkesinin takımlarından Sparta Prag'la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Salih Uçan dönüyor

Fenerbahçe'den 2 yıl önce İtalya'nın Roma takımına kiralanan Salih Uçan, sarı-lacivertli takıma geri dönecek.

Salih'i 4 milyon 750 bin avroya 2 yıllığına kiralayan Roma, genç futbolcunun 11 milyon avro satın alma bedelini kullanmadı. Salih'in gelecek sezon sarı-lacivertli formayı giymesi bekleniyor.

Fenerbahçe'nin diğer kiralık futbolcuları Emmanuel Emenike, Miroslav Stoch ve Hakan Çinemre'nin de kiralık sözleşmeleri sona erdi. Sarı-lacivertlilerin bonservisini elinde bulundurduğu bu 3 isimle ilgili karar, sezon başında teknik heyet tarafından verileceği kaydedildi.

Fenerbahçe'nin sezon başında Torku Konyaspor'a kiraladığı Samuel Holmen'in de sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek.

20 May 2016 - 14:40 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.