F.Bahçe'yi şoke eden itiraf: 2 sene zorla...

Cristian Brezilya'da yaptığı konuşmayla, Fenerbahçe forması altında istemeden iki yıl forma giymek zorunda kaldığını itiraf etti.

Sarı-lacivertliler ile geçtiğimiz sezonun sonunda yollarını ayıran Cristian Baroni, “Corinthians’a döndüğüm için çok mutluyum. Benim için bir rüya gerçek oldu. Bu dönüş biraz uzun sürdü. Aslında daha önce gelmek istiyordum ancak Fenerbahçe ile kontratım vardı ve kulüp beni bırakmıyordu. Corinthians’ın da sürekli teşebbüsleri oluyordu, hep görüşme halindeydik ama şimdi gerçekleşti” dedi.

Cristian iki yıl önce internete düşen videosunda, “Şu an Türkiye’deyim ancak Corinthians’a dönmek istiyorum. Ve bunun için desteğinize ihtiyacım var” şeklinde Portekizce ifadeler kullanıyordu.

Cristian’ın eski takımına transfer olmasının ardından sarf ettiği sözler oyuncunun o dönemde de Corinthians’a dönmek istediğini, sözleşmesi nedeniyle iki yıl daha Türkiye’de kalmak zorunda kaldığını ortaya çıkardı.

Kaynak : Milliyet

10 Oca 2015 - 15:32 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.