Fatma Şahin AVM yıkımı için ilk balyozu vurdu

Gaziantep'te, alışveriş merkezi binasının yıkılıp yerine turizm parkı yapılmasını içeren proje bugün hayata geçirildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, daha önce yaptığı bir basın toplantısında kent merkezindeki bir AVM'nin yıkılarak yerine yeşil alan ve turizm parkı yapılacağını duyurmuştu.

İLK BALYOZU FATMA ŞAHİN VURDU

Fatma Şahin'in aylar öncesinden müjdeyi verdiği bu projede bugün illk balyoz yine Fatma Şahin tarafından vuruldu, AVM yıkımına başlandı. Haber Müdürümüz Burak Karaaslan ile muhabirimiz Çağla Akgül de AVM yıkımı için yapılan törende yerini aldı.

ÇINAR AĞACI DİKİLECEK, TURİZM PARKI OLACAK

5 bin metrekare alan üzerine kurulu AVM’nin arazi sahibi olan Kadoğlu Şirketler Grubu ile takas yaptıklarını ve karşılığında kentin farklı bir bölgesinde 14 bin metrekarelik alan verileceğini anlatan Fatma Şahin 90'lı yıllarda yapılmış olan bir AVM'nin şehir halkını da çok rahatsız ettiğini ve dikilecek olan çınar ağaçlarıyla birlikte turizm parkına dönüştürüleceğini söyledi.

14 Şub 2015 - 17:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.