Fenerbahçe'den flaş Caner Erkin kararı!

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Caner Erkin'in affedilip kontratının uzatılması gündemde.

Fenerbahçe'den flaş Caner Erkin kararı!
Haber albümü için resme tıklayın

Galatasaray maçında adını ilk 11'de göremeyince Pereira'ya küfreden Caner Erkin, o gün bugündür kadro dışı. Yıldız futbolcu, özür de diledi ancak beklediği karşılığı bulamadı. Yaptıklarından dolayı çok pişman olan Caner yılmadı, affedilmemesine rağmen yönetimle ve Pereira ile arayı sıcak tutmaya çalıştı, iki tarafa da aracılarla haber gönderip yeniden takıma dönmek istediğini bildirdi.

Özür dilemesine gerek yok

Pereira'nın, "Ben bu tip şeyleri uzatan biri değilim, asla da kin tutmam. Benden özür dilemesine gerek yok, takım arkadaşlarından dilesin yeter. Ancak yönetim ne der, onu bilemem" diyerek oyuncusuna kapıları açtı. Portekizli teknik direktörün bu açıklamasının yanı sıra sahada üst üste alınan başarılı sonuçlar, Caner konusunda Aziz Yıldırım'ı yumuşattı.

Gözler yönetime çevrildi

Pereira ile konu hakkında bugün bir araya geleceği öğrenilen başkan Yıldırım'ın "Büyüklük bizde kalsın" dediği, bugünkü yönetim kurulu toplantısından milli futbolcu için "af" kararı çıkartacağı ifade edildi. Aftan sonra Caner'le kontratının uzatılması meselesi görüşülecek.

26 Nis 2016 - 12:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.