FETÖ Tutuklusu Öğretmene, Etkin Pişmanlıktan Tahliye

FETÖ/PDY soruşturma kapsamında tutuklu yargılanan eski öğretmen, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanma talebinde bulundu

Gaziantep'te FETÖ'ye yönelik soruşturmada tutuklu yargılanan ve etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanma talebinde bulunan A.Y. 2012 yılında emniyet personeline yönelik sohbet verdiğini, o dönem personel şubede görev yapan 19 kişiden 13'ünün sohbet için geldiğini belirtti.

Örgütle üniversite yıllarda tanıştığını, sınıf öğretmeni olarak mezun olduktan sonra bir yıl özel sektörde çalıştığını ardından Hakkari'ye atandığını belirten A.Y, dershane yıllarından tanıştığı o sırada Van'da FETÖ'ye ait dershanede çalışan M.Ç. ile aynı evde kalmaya başladıklarını aktardı.

Mahkeme heyeti, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmayı talep eden sanığın tahliyesine karar vererek duruşmayı erteledi.

22 Şub 2017 - 21:37 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.