FETÖ'den ByLock'a Üç Maymun Talimatı

Köşeye sıkışan FETÖ üyeleri Hürriyet gazetesinin ByLock ile ilgili skandal haberini 'delil' olarak göstermelerini ve 'ByLock'u görmedim, duymadım, bilmiyorum' yönünde ifade vermelerini istediği kaydedildi

ERKAM ÇOBAN

Köşeye sıkışan FETÖ üyeleri Hürriyet gazetesinin ByLock ile ilgili skandal haberini 'delil' olarak göstermelerini ve 'ByLock'u görmedim, duymadım, bilmiyorum' yönünde ifade vermelerini istediği kaydedildi. FETÖ'nün, istihbarat raporlarına 'şifreli haberleşme programı' olduğu deşifre edilen ByLock üzerinden yapılan tutuklamaları 'hukuk dışı' göstermeyi amaçladığı tespit edildi. ByLock'tan gözaltına alınan örgüt üyeleri sorgularında üç maymunu oynadı. FETÖ'cüler ByLock'un soruşturma konusu olamayacağını iddia etti. FETÖ, örgüt üyelerinden Hürriyet'in ByLock'u sulandırmak için David Keynes ile yaptığı ve "ByLock kullanan herkes FETÖ üyesi değil" algısı oluşturan haberi kullanarak savunma yapmalarını istedi.

Referans

01 Mar 2017 - 07:53 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.