Fırtına obüsleri DEAŞ'a bomba yağdırdı

Kilise düşen ve 2 kişinin ölümüne neden olan DEAŞ'ın roketatarlarına karşı, sınırdaki birlikler teyakkuza geçti. Akşam saatlerinden itibaren 5 noktaya 50'den fazla atış yapıldı.

DEAŞ'ın çok namlulu Katyuşa roketatarlarına ait mermilerin Kilis'e düşmesi ve iki kişinin ölümü Türkiye'yi bir kez daha harekete geçirdi. Sınırdaki Türk topçu birlikleri Fırtına obüsleriyle, 5 hedefe 50'den fazla atış yaptı.

Suriye'de DEAŞ’ın ateşlediği çok namlulu Katyuşa roketatarlarına ait mermilerin biri çocuk iki kişinin ölümüne neden olmasından sonra sınırdaki Türk topçu birliklerinin Fırtına obüsleriyle yaptıkları misillemenin ayrıntıları belli oldu.

DEAŞ'TAN HEDEFLİ ATIŞ

Askeri kaynaklar, IŞİD’in hedef belirleyerek bölgeye düzenli atış yaptığının anlaşıldığını söylediler. IŞİD’in Katyuşa atışından sonra sınırda konuşlu Türk topçu birliği angajman kuralları uyarınca IŞİD mevzilerini Fırtına obüsleri ile vurmaya başladı.

08 Mar 2016 - 22:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.