G.Saray'da 2. Ribery vakası! Serbest kalıyor

Eğer Uruguaylı kaleci Muslera 1 ay daha ödeme, alamazsa kontratı gereği serbest kalma hakkı kazanacak.

Bu sezon çok büyük bir ekonomik darboğaz yaşayan ve Avrupa'dan 1 yıl men edilen Galatasaray'da bir büyük şok daha kapıda... Sarı-Kırmızılı taraftarların sevgilisi olan Fernando Muslera alacakları ödenmediği için serbest kalabilir.

OCAK VE ŞUBATTA ALDI AMA...

Ocak ve şubat ayında maaşları ödenen fakat ardından 3 ay boyunca para alamayan Uruguaylı yıldızla ilgili kriz haziran ayında da devam ederse kriz çok daha büyüyecek. Çünkü bu durumda Muslera sözleşmesi gereği serbest kalacak.

MENAJERİ YAKIN TAKİPTE

Tecrübeli kalecinin menajeri Daniel Fonseca'nın yakın takipte olduğu hatta bir avukat tuttuğu bile belirtiliyor. Camia ise bu büyük krizi çözmesi için Başkan Dursun Özbek'ten kısa sürede bir hamle bekliyor...

KAYNAKTAKVİM

18 May 2016 - 11:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.