Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 26. maddesi uyarınca Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin aşağıda unvanları gösterilen kadrolarına öğretim üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesindeki genel şartları ve "Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atama Yönergesi"nde belirtilen şartları haiz olmaları gerekmektedir.

Profesör kadrosu devamlı statüde olup, atanmak isteyen adayların, "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği"nin 17. maddesinde belirtilen şekilde, dilekçe ekinde özgeçmişini, Doçentlik belgesini, yabancı dil belgesini, 4 adet fotoğraflarını, yayın listesini (başlıca araştırma eseri belirtilecektir), bilimsel çalışma ve yayınları ile bunlara yapılan atıfları 6 adet dosya halinde hazırlayarak Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına,

ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Yabancı ülkelerden alman diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şarttır. Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliği onaylanmamış diplomayla ve eksik evrakla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İlan olunur.

ADRES :

Galatasaray Üniversitesi Çırağan Cad. No: 36 34349 Ortaköy/İSTANBUL

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

ANABILİM DALI

KADRO UNVANI

DERECE

ADEDİ

AÇIKLAMA

Muhasebe ve Finansman

Profesör

1

1

Muhasebe ve Finansman alanında Doçent unvanına sahip olmak; Uluslararası Muhasebe, Yönetim ve Maliyet Muhasebesi ile Mali Tablo Analizi konularında bilimsel yayınları bulunmak.

Yönetim ve Organizasyon

Profesör

1

1

Yönetim ve Organizasyon alanında Doçent unvanına sahip olmak; Örgütsel Davranış, Kalite Yönetimi ile Örgüt Kültürü konularında bilimsel yayınları bulunmak.

18 Eyl 2017 - 11:21 - İlan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.