Galatasaray'da deprem! Yıldız isim sezonu kapattı

Galatasaray'da 2-2 biten Osmanlıspor deplasmanında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Serdar Aziz'in yapılan kontrollerin ardından sezonu kapattığı öğrenildi.

Bugün çekilen MR sonrasında Serdar Aziz'in arka çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı ortaya çıktı.

Sert bir zeminin neden olabileceği ve genelde futbolcular değil, basketbol ve voleybolcularda görüldüğü belirtilen bu sakatlık Galatasaray'daki zemine olan tepkiyi bir kez daha artırdı.

Yöneticiler, hakem Hüseyin Göcek'e tepki gösterirken Serdar Aziz'in, 2016-2017 sezonunu kapattığı ortaya çıktı.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Osmanlıspor maçının ardından yapılan tetkiklerinde sağ diz arka çapraz bağında kopma, ön çapraz bağında gerilme ve menisküs yırtığı tespit edilen Serdar Aziz'in oluşturulan tedavi protokolü çerçevesinde tedavisine başlanmıştır.

Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

KAYNAK HABER7

19 Ara 2016 - 16:16 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.