Genç Memur-Sen’den Sosyal Sorumluluk Projesi

Genç Memur-Sen’den Sosyal Sorumluluk Projesi

Memur-Sen Konfederasyonu gençlik teşkilatı Genç Memur-Sen ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, her geçen gün çocuklar arasında hızla yayılan “madde bağımlılığı, suça yönelme, suç mağduru olma ve sokakta risk altında yaşama” gibi problemlerin çözümü için ortak bir çalışmaya imza atıyor.

Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan ve yönetimi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek'i makamında ziyaret etti. Günümüzde geçlerin sıkça karşılaştığı sorunların ele alındığı ziyarette, madde bağımlılığı, suça yönelme, suç mağduru olma ve sokakta risk altında yaşanması gibi konuların çözümüne ilişkin ortak çalışma yürütülmesi kararlaştırıldı. Bu kapsamda sorunların çözüme kovuşması için “tespit ve projelendirme” yapılacak.

Ziyarette Genç Memur-Sen’in yürüttüğü çalışmalar hakkında Bakan Yardımcısı Atabek’i bilgilendiren Beyhan, “Yeni Türkiye inşasında, güvenli bir hayat ve güvenli bir gelecek için çalışıyoruz. Gençlere yönelik olan bu projemizin çok faydalı olacağına inanıyorum. Bu çalışmayla zor durumdaki gençlerimizin yeniden hayata tutundurulmasını hedefliyoruz. Madde bağımlılığıyla savaşan, bu illetten kurtulmak isteyen ama bu takati kendinde bulamayan bütün gençlere yardımcı olmak istiyoruz. Güvenli bir gelecek için daha aktif bir rol alarak, yeni projelere imza atmayı sürdüreceğiz” dedi.

Genç Memur-Sen’in çalışmalarını takdir ettiğini belirten Atabek, “Genç Memur-Sen’i Türkiye genelinde yürüttüğü çalışmalardan ötürü tebrik ediyorum. Genç Memur Sen bu hususta bakanlığınızın önemli paydaşıdır” diye konuştu.

13 Oca 2015 - 10:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.