Genelkurmay'dan KPSS iddialarını araştırın talimatı

2010 KPSS ile ilgili iddialara üzerine Genelkurmay Başkanlığı da harekete geçti.

Hürriyet
Haber albümü için resme tıklayın

Uğur ERGAN

ÖSYM Başkanı Ali Demir'in 2010'da yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarının (KPSS) yeniden inceleneceğini açıklaması ve söz konusu dönemde KPSS'de 110'un üzerinde doğru cevap verenler arasında 249 asker eşinin olduğunun iddia edilmesi üzerine Genelkurmay da harekete geçti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in, iddiaların bazı gazetelerde çıkması üzerine, karargahtaki ilgili birimlere konunun, hiçbir TSK personelini töhmet altında bırakmayacak şekilde araştırılması ve gerektiğinde ÖSYM ile işbirliği yapılması talimatı verdiği öğrenildi. Yetkililer, Orgeneral Özel'in, "Bütün ihbarları ciddiye alın, inceleyin" talimatı bulunduğunu da hatırlattı.

21 Oca 2015 - 09:35 - Sınav


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.