-

Göbek yağlarını eriten mucize yiyecek

Göbek yağlarını eriten mucize yiyecek

mask

Göbek yağlarını eriten mucize yiyecek

4 dal maydanoz ve 4 dal dereotunu incecik doğrayın. Bir adet limonun suyunu ve 250 gram yoğurdu ekleyip iyice karıştırın. Bu harika kürü, haftada 2 kez uygulayın.
2/9
mask
Gece uyumadan 3 saat önce ara öğün olarak tüketin.
3/9
mask
Özel araştırma sonuçlarına göre derlediğimiz göbek eritme yöntemlerinden çok memnun kalacaksınız! Damak tadınıza en uygun olan karışımı seçip uygulamaya başlayabilirsiniz.
4/9
mask
4 dal taze fesleğen ve 4 dal taze naneyi incecik doğrayın. Bir adet limonun suyunu ve 250 gram yoğurdu ekleyip iyice karıştırın. Bu harika kürü, haftada 2 kez uygulayın. Gece uyumadan 3 saat önce ara öğün olarak tüketin.
5/9
mask
1 dal taze soğan ve 4 dal taze naneyi incecik doğrayıp bir avuç semizotuyla karıştırın. 250 gram yoğurdu ekleyip iyice karıştırın. Bu harika kürü, haftada 2 kez uygulayın. Gece uyumadan 3 saat önce ara öğün olarak tüketin.
6/9
mask
En iyi yağ yakıcı ve vücudu güçlendirici olarak bilinen zencefilli kür için aktardan her birinden 100 gram olmak kaydıyla zencefil, zerdeçal ve toz tarçın alıp cam bir kavanozda karıştırın. Gece uyumadan 3 saat önce bir kase yoğurda zencefilli karşımdan bir tatlı kaşığı ekleyip iyice karıştırın ve yiyin. Bu harika kürü, haftada 2 kez uygulayın. Gece uyumadan 3 saat önce ara öğün olarak tüketin.
7/9
mask
Sakın, göbeğim çabuk erisin diye her gün kür denemeyin, söylediğimiz şekilde haftada 2 gün kullanın.
8/9
mask
Her gün kullanırsanız vücudunuz alışır ve kürlere tepki vermez. Yakılan yağları vücuttan idrar ve terle atmak için günde 3 litre su içiniz.
9/9
mask
Göbek eritme ve karın yağlarından kurtulmak için işe yarayan bu kürlerden fayda görmek için mutlaka yürüyüş veya egzersiz yapmalısınız.

16 Kas 2015 - 14:44 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.