'Gülen’in ağzını sildiği peçeteyi alıp yedi'

Bir dönem Fethullah Gülen'in en yakınındaki isimlerden olan Prof. Dr. Ahmet Keleş, akıllara zarar bir olayı anlattı.

Keleş, "Birisi, kahvaltıda Gülen'in ağzını sildiği peçeteyi aldı ve bir kısmını yırtıp yedi, bizzat şahidim. Bu cinnet noktasına gelenler sonra aklınıza gelmeyen her şeyi icra edebiliyor. Gülen'in ağzını sildiği peçeteyle gömülmek isteyenler dahi var" dedi.

Bir dönem Fetullah Gülen’in en yakınında yer alan isimlerden olan Ahmet Keleş,Habertürk TV’deki ‘Karşıt Görüş programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gülen ile ilgili bilinmeyenleri paylaşan Keleş örgütteki iğrenç sapkınlıkları da tüm detaylarıyla canlı yayında anlattı.

Keleş, Fethullah Gülen ile Türkiye’de katıldığı bir kahvaltı programında bir örgüt üyesinin, Gülen’in ağzını sildiği peçeteyi yediğini şu sözlerle anlattı: “Bir gün Altunizade’de beşinci katta kahvaltıdayız. Gülen’le aynı sofrada oturmak çok büyük bir şeydir, önemli bir icraattır. Gelenlerden bir tanesi Gülen’in ağzını sildiği peçeteyi aldı ve bir kısmını yırtıp yedi, bizzat şahidim. Bu cinnet noktasına gelenler sonra aklınıza gelmeyen her şeyi icra edebiliyor. Gülen’in ağzını sildiği peçeteyle gömülmek isteyenler dahi var”

“SAÇI TIRNAKLARI, İÇ ÇAMAŞIRLARI SAKLANIRDI”

Fethullah Gülen’in “İstesem elime aldığım kağıdı paraya, dokunduğum toprağı altına çeviririm” dediğini söyleyen Keleş, “Gülen’in kesilen tırnakları ve saçları atılmaz saklanırdı. Gülen’in traş olduğunda kesilen saçları bile kutsal sayılıyor. İç çamaşırları da saklanırdı” dedi. “Örgütün dışındaki herkesi düşman gibi görüyorduk” itirafında bulunan Keleş, Gülen’in elini öpmenin bir tören ve özel bir makam olduğunu da söyledi.

11 Ağu 2016 - 12:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.