Gümrükte yakalansa polis el koyacaktı

5 buçuk aylık hamile olan Fatih Terim'in kızı Buse Terim Fransa'ya gittiğinde aşerir canı çeker diye Türkiye'den yaprak sarma götürdüler.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim Bahçekapılı, hem babasını hem de Euro 2016'da mücadele eden A Milli futbol takımımızı desteklemek için eşi Volkan Bahçekapılı ve yakın dostlarıyla Fransa'nın yolunu tuttu. 5 buçuk aylık hamile olan Buse Terim Bahçekapılı, yola çıkmadan önce tüm tedbirini aldı. Aşerme korkusu yaşayan Terim, Kayseri'den çok sevdiği yaprak sarma sipariş etti.

KAYSERİ-İSTANBUL-PARİS YOLCULUĞUNDA YAPRAK SARMA

İstanbul'a getirttiği yaprak sarmaları bavuluna koyan Buse Hanım, daha sonra Paris'e uçtu. Moda blogger'lığı yapan genç anne adayı yaprak sarmaları toplamda 2 bin 794 kilometre bavulunda taşıdı. Paris'e giden Buse Terim, oradan da Nice'e geçti. Yanında götürdüğü dolmaları instagram'da takipçileriyle paylaşan Terim, altına da şu notu düştü: "Bir hamilenin dramı. Canın ister diye yanında bavulunda sarma taşımak. Nice'e yanında yaprak sarma getiren anne adayı. Herkese hayırlı iftarlar."

17 Haz 2016 - 12:05 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.