Gündoğmuş Belediyesi Geçici İşçi Alım İlanı

Bu işgücü istemi, İŞKUR'un MANAVGAT HİZMET MERKEZİ biriminden ilan edilmiştir.

GÜNDOĞMUŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Son Başvuru Tarihi : 02 Nisan 2015

Yayınlanma Tarihi : 24 Mart 2015

Genel Şartlar ve Notlar

GENEL ŞARTLAR : -Adayların Adrese Dayalı Kimlik Sistemindeki bilgiler dikkate alınır. -Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebe İl Müdürlüğümüzden,Hizmet Merkezlerimizden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. -Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır -Talebe müracaat edenlerin sayısının, talep sayısından fazla olması durumunda ( asil ve yedeklerin belirlenmesi ) 07.04.2015 tarihinde saat 10.00'da Gündoğmuş Noterliğinde kura çekimi yapılarak belirlenecektir.(Başvuran adayların isimleri talep sahibi kuruma bildirilecek olup Kura da ismi belirlenen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir) Tebligat gönderilecek olup 17.04.2015 tarihinde Sözlü ve uygulamalı sınav yapılacaktır. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. -Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. - Talebe başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. İşin suresi geçicidir (5 ay 29 gündür) Alınacak olan işçilere asgari ücret üzerinden maaş verilecektir

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Beden İşçisi (Genel)Pratikten

Kura Bilgileri

Kura YeriKura TarihiKura Saat Dilimi
Gündoğmuş Noterliği07.04.201510:00 - 11:00

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer : Yurtiçi

Çalışma Adresi : GÜNDOĞMUŞ BELEDİYESİ HİZMET ALANI

07860 GÜNDOĞMUŞ

ANTALYA / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :GÜNDOĞMUŞ

İrtibat Bilgileri

Adı SoyadıMehmet ÖZEREN
ÜnvanıBELEDİYE BAŞKANI
Telefon No0242 781 20 11
E-Posta[email protected]

Diğer Bilgiler

İşveren TürüKamu
Toplam Açık İş Sayısı11
İş Sözleşmesi TipiBelirli Süreli (Geçici)
Çalışma ŞekliTam Süreli

26 Mar 2015 - 14:35 - İlan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.