Hakan Şükür ve babasının mal varlığına el konuldu!

FETÖ'ye finansman sağladığı belirlenen Hakan Şükür ve babası Sermet Şükür'ün mal varlıklarına el konuldu.

Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında eski milletvekili ve futbolcu Hakan Şükür ve babası Sermet Şükür'ün tüm mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, haklarında resen yakalama kararı çıkarılan Hakan Şükür ve babası Sermet Şükür'ün FETÖ'ye finansman sağladıklarına ilişkin delillere ulaştı.

Bu kapsamda, başvuruyu inceleyen Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün taşınmazlarına, kara ulaşım araçlarına, banka veya diğer mali kurumlardaki hesaplarına, gerçek veya tüzel kişiler nezdindeki her türlü hak ve alacaklarına, uhdelerinde bulunan kıymetli evraklara, şirketlerdeki ortaklık paylarına, kiralık kasa mevcutlarına ve diğer mal varlığı değerlerine el konulmasına karar verdi.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür hakkında dün resen yakalama kararı çıkartılmıştı.

12 Ağu 2016 - 12:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.