HDP, TBMM Başkan adayını açıkladı

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Meclis başkanlığı seçiminde Sayın Dengir Mir Mehmet Fırat adayımız olacak dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yanıt vererek 'Ben ciddiye almıyorum. Kendi meşruiyetini nereden alıyorsa bizde oradan alıyoruz. Eşit vekil sayısına sahibiz.' dedi. Demirtaş, TBMM Başkanlığı seçiminde partisinin adayını da açıkladı.

İşte Demirtaş'ın açıklamalaırndan satır başları:

"BİZİM KATI TUTUMLARIMIZ YOK AMA..."

Bizim çok katı tutumlarımız yok ama ilkelerimizden taviz verecek bir esnemeyi bizden beklemesinler.

BAHÇELİ'NİN SÖZLERİ

Ben ciddiye almıyorum. Kendileri meşruiyetini nereden alıyorlarsa biz de orada alıyoruz. Eşit milletvekili sayısına sahibiz. Herkes bu duruma dikkat ederek konuşmalı. Herkes kendi seviyesiyle halkın huzurundadır. Halkımız takdir ediyor.

ERDOĞAN'IN MİLLET ÇÖZER AÇIKLAMASI

Halk çözer tabi. Bunu yeni bir şey buymuş gibi sunmamak lazım. Şu anda erken seçim konuşma yanlış olur. Türkiye'yi yönetecek en demokratik seçenek HDP'li seçimdir.

MECLİS BAŞKANI ADAYI: DENGİR MİR MEHMET FIRAT

Meclis başkanlığı seçiminde Sayın Dengir Mir Mehmet Fırat adayımız olacak.

22 Haz 2015 - 21:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.