'Hep erkekler mi öldürsün, bir de karı öldürsün'

Kocasını bıçaklayıp öldüren 60 yaşındaki kadın, 'Pişman mısınız?' sorusuna 'Hep erkekler mi öldürecek? Bir de karı öldürsün! dedi.

Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde eşi 75 yaşındaki Recep Ö.’yü, kafasında cam sürahi kırıp 15 bıçak darbesiyle öldüren 60 yaşındaki Semra Ö., cinayete yardım ettiği iddia edilen kızı Tellanur Ö. ile birlikte gözaltına alınıp bugün adliyeye sevk edildi. Semra Ö. kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Hep erkekler mi öldürecek? Bir de karı öldürsün" dedi.

Cinayet, dün akşam Ordu’nun Altınordu İlçesi’ne bağlı Eskipazar Mahallesi Memurkent 3’üncü Etap TOKİ konutlarında işlendi.

İddiaya göre 60 yaşındaki Semra Ö., 75 yaşındaki Recep Ö. ile önceki yıllarda ikinci evliliğini yaptı. Dört ay önce eşiyle Memurkent’te bir daireye yerleşen Semra Ö., yanına ilk evliliğinden olan kızı 19 yaşındaki Tellanur Ö.’yü de aldı.

Aralarında sürekli geçimsizlik olduğu belirtilen Semra Öz. ile Recep Ö. dün yine kavga etti. Kavganın büyümesi sonucu Semra Ö., iddiaya göre evde bulunan cam su sürahisini Recep Ö.’nün kafasına vurarak parçaladı. Mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile eşini 15 yerinden bıçaklayan Semra Ö., cam parçalarıyla da kulakları ve ellerini kesti.

İhbar üzerine bölgeye gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Recep Ö. yaşamını yitirdi. Jandarmayı telefonla arayan Semra Ö., cinayete yardım ettiği iddia edilen kızı Tellanur Ö. ile birlikte gözaltına alındı.

KIZIM İÇİN PİŞMANIM

Jandarma tarafından bugün adliyeye sevk edilen Semra Ö. gazetecilerin "Eşinizi neden öldürdünüz, pişman mısınız?" sorusu üzerine kelepçeli ellerini havaya kaldırarak, "Çekin gardaşım çekin, hep erkekler mi öldürecek? Bir de karı öldürsün! O beni öldürecekti ben öldürdüm. Pişmanım, çocuğum için, kızım için pişmanım" dedi.

Üvey babasını öldüren annesi Semra Ö.’ye yardım ettiği iddia edilen kızı Tellanur Ö. annesiyle adliyeye sevk edilirken gazetecilerin sorularına cevap vermedi.

KAYNAKMİLLİYET

12 May 2016 - 15:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.