Her gün mutlaka 1 bardak tüketin!

Salatalarınızın içinde taze taze tükettiğiniz salatalığın suyunu içerek faydalarını 10 katına çıkarabilirsiniz. İşte günde 1 bardak salatalık suyunun 5 faydası...

Kanser riskini azaltır

Sağlıklı bir yaşam biçimiyle desteklerseniz, salatalık suyu vücudunuz için gerekli antioksidanları sağlar ve kansere neden olur serbest radikallerle savaşır.

Kronik hastalıklara yakalanma şansını azaltır

Göz hastalıkları, Alzheimer ve diyabetle salatalık suyu içerek savaşabilirsiniz. Salatalıkta bulunan antioksidanlar dokulardaki stresi azaltıp yaşlanmaya bağlı hastalıkları önlemeye yardımcı olur.

Toksik birikimi ortadan kaldırır

Sisteminizdeki toksik birikimden kurtulmak için salatalık suyu içebilirsiniz. İyi bir detoks kaynağıdır, her tuvalete gittiğinizde vücudunuzdan toksinleri atmanızı sağlar.

Ciltteki nemi korur

Gözlerinize salatalık koymak yerine salatalık suyu içmeyi deneyin. Böylece cildinizin ihtiyacı olan suyu ona verebilirsiniz. Ayrıca silisyum ve B5 vitamini sağlayarak cildinizin sağlığını koruyacak.

Kasları güçlendirir

Hareket ve egzersizle bir olmasa da salatalık içerdiği silisyumla kaslarınızın zayıflamasını önler.

10 Şub 2017 - 16:10 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.