Iğdır Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Iğdır Üniversitesi Rektörlüğünden:

Iğdır Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize aşağıda unvanı, derecesi ve niteliği belirtilen kadrolara: 2547 sayılı Kanunun 25. ve 23. maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddelerine göre asgari şartları sağlayan öğretim Üyesi alınacaktır.

A - DOÇENT BAŞVURU ŞARTLARI

* Doçent kadroları daimi statüde olup, başvuracak adayların başvurdukları bölüm ve anabilim dalları ile telefon numaraları ve yazışma adreslerinin de belirtildiği dilekçelerine; özgeçmişini, Nüfus Cüzdan Örneğini, 2 adet fotoğrafını, sabıkasızlık belgesini, daha önce kamuda çalışmışlığı varsa hizmet belgesini, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora çalışmalarını veya yüksek lisans çalışmalarını kapsayan 4(Dört) takım dosya ve 4 CD ile Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı’na başvurmaları gerekmektedir.

B - YARDIMCI DOÇENT BAŞVURU ŞARTLARI:

* Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların; başvurmak istedikleri birim ve anabilim dallarını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, doktora belgelerinin onaylı fotokopisini, 2 adet fotoğraflarını, nüfus cüzdanlarının onaylı fotokopilerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren 4 (dört) takım dosya ekleyerek ilgili fakülte dekanlıklarına başvurmaları,

* Yardımcı doçent adaylarının 2547 sayılı kanunun 23. maddesinin b/2 fıkrası ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmenliğinin 6. maddesine göre yabancı dil sınavlarına girmeleri, Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylandığına dair belge eklemeleri, Adayların bilimsel çalışma ve yayınlarının eğitim-öğretim faaliyetlerini yönetimlerinde biten ve devam eden doktora çalışmalarının listesini içeren birer CD’yi dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.

* Başvurular, ilanın Resmi Gazete'de yayınlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gün içerisinde yapılacaktır.

* Adayların yabancı dil sınavları daha sonra www.igdir.edu.tr adresinde yayınlanacaktır.

Unvanı

Der.

Adet

Birimi

Bölümü

Anabilim Dalı

AÇIKLAMALAR

Doçent

1

1

Fen-Edebiyat Fakültesi

Tarih Bölümü

Ortaçağ Tarihi Anabilim Dalı

Yrd. Doç

1

1

İlahiyat Fakültesi

Temel İslam Bilimleri Bölümü

Hadis Anabilim Dalı

Yrd. Doç

1

1

İlahiyat Fakültesi

Temel İslam Bilimleri Bölümü

Arap Dili ve Belagati Anabilim Dalı

Yrd. Doç

2

1

Fen-Edebiyat Fakültesi

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü

Türk Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı

Türk Dili Alanında Doktora Yapmış olmak.

Yrd. Doç

3

1

Mühendislik Fakültesi

Çevre Mühendisliği Bölümü

Çevre Mühendisliği Anabilim Dalında doktora yapmış olmak.

Yrd. Doç.

3

1

Mühendislik Fakültesi

İnşaat Mühendisliği Bölümü

Yapı Anabilim Dalı

Yrd. Doç.

3

1

Mühendislik Fakültesi

İnşaat Mühendisliği Bölümü

Hidrolik Anabilim Dalı

Yrd. Doç.

4

1

Mühendislik Fakültesi

Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Telekomünikasyon Anabilim Dalı

Yrd. Doç.

4

1

Mühendislik Fakültesi

Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Elektronik Anabilim Dalı

27 Eki 2015 - 06:49 - İlan


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.