İHL Öğretmenlerine Büyük Haksızlık

İmam Hatip Lisesi Öğretmenlerinden Mesleki Açık Öğretim Lisesi ek ders ücretlerine tepki.

İmam Hatip Lisesi Öğretmenlerinden Mesleki Açık Öğretim Lisesi ek ders ücretlerine tepki.

İmam Hatip Lisesi öğretmenleri Mesleki Açık Öğretim Lisesi kapsamında verilen yüz yüze derslerinin ek ders ücretlerine tepki gösterdiler.

İmam Hatip Lisesi Öğretmenleri hafta sonları aynı dersi veriyoruz, bizler yüz yüze eğitim kapsamında ders verdiğimizden dolayı yetiştirme kursları kapsamında aynı dersi veren öğretmenlerin yarısı kadar ek ders ücreti alıyoruz. Bu büyük bir haksızlıktır. Toplu sözleşme masasına da bu konu taşınmıştı ama sorun hala çözülmedi.

Hükümetimizden, sendikalarımızdan daha dersler başlamadan bu haksızlığın giderilmesini istiyoruz, yüz yüze eğitim kapsamında verilen derslerde yetiştirme kurslarında olduğu gibi yüzde yüz artırımlı verilmelidir.

Yoksa bütün öğretmenler haklı olarak yetiştirme kurlarına yönelecek, yüz yüze eğitim kapsamında derslere girecek öğretmen bulunamayacağından imam hatip lisesi öğrencileri mağdur olma tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır.

www.turkiyeegitim.com

31 Ağu 2015 - 22:43 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.