İhraç Edilen Memurlara İtiraz Hakkı

İsmail Koncuk, “Meslekten atılan, bu sonucu hak etmediğine inanan her memur valilikler ve başbakanlığa doğrudan durumunu anlatan bir dilekçeyi hemen göndermeli ve itiraz etmelidir. Tüm teşkilatlarımız bu yeni gelişmeyi üyelerimize duyurmalıdır” dedi.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Başbakan Binali Yıldırım’ın “Başbakanlık Müsteşarlığı bünyesinde ve illerde kriz merkezi oluşturuyoruz. Kendisine haksızlık yapıldığı kanaati olan veya size dönüş yapan veya sizin tespitleriniz varsa, birim oluşturun ve toplayın Şüphesiz yanlış hesap Bağdat'tan döner. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra dönülüp bakılacak. Yapılan yanlış varsa düzeltilecek." şeklindeki sözlerini değerlendirdi.

“Sayın Başbakan'ın bu açıklaması meslekten atılan tüm memurlar için çok önemlidir” diyen Genel Başkan İsmail Koncuk, “Meslekten atılan, bu sonucu hak etmediğine inanan her memur valilikler ve başbakanlığa doğrudan durumunu anlatan bir dilekçeyi hemen göndermeli ve itiraz etmelidir. Tüm teşkilatlarımız bu yeni gelişmeyi üyelerimize duyurmalıdır” dedi.

Genel Başkan İsmail Koncuk değerlendirmesinde;

“Sayın Başbakan'ın bu açıklaması meslekten atılan tüm memurlar için çok önemlidir. Bu açıklama doğrultusunda meslekten atılan, bu sonucu hak etmediğine inanan her memur valilikler ve başbakanlığa doğrudan durumunu anlatan bir dilekçeyi hemen göndermeli ve itiraz etmelidir. Tüm teşkilatlarımız bu yeni gelişmeyi üyelerimize duyurmalıdır. Bu konuda yazılacak dilekçeler herkesin durumuna özel olacağından şahsi olarak yazılmalı, gerçek durumu çok net olarak dilekçede belirtilmelidir” dedi.

Sayın Başbakan'ın konuya ilişkin açıklaması aşağıdaki şekildedir.

"Müsteşarımıza söylüyorum. Cumhurbaşkanımızın talimatı bu yönde. Başbakanlık Müsteşarlığı bünyesinde ve illerde kriz merkezi oluşturuyoruz. Kendisine haksızlık yapıldığı kanaati olan veya size dönüş yapan veya sizin tespitleriniz varsa, birim oluşturun ve toplayın Şüphesiz yanlış hesap Bağdat'tan döner. Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra dönülüp bakılacak. Yapılan yanlış varsa düzeltilecek."

08 Eyl 2016 - 22:01 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.

02

Mağdur - Ben sadece sendika üyeliğinden dolayı ihraç edilen bir öğretmenim. Bunların hükümetin yapmış olduğu icraatlara karşı nankörce sürekli olumsuz eleştirilerinden dolayı yaklaşık iki yıldır bu sendikadan ayrıldım. 15 Temmuz gününü bizlere yaşatan vatan hainleri temizlenirken kurunun yanında yaş da yanmasın. Ben vatanımı milletimi devletimi bayrağımı ölesiye severken bu vatan hainleriyle aynı kefeye konmak kahrediyor beni. Bu alnımdaki kara lekeyle ben nasıl yaşayacağım benim çocuklarım nolucak!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Eylül 22:01
01

çiğdem teber - Ben devletime ve milletime ihanet etmedim.feto terör örgütüyle hicbir alakam olmamıştır.ancak ihraç listesinde ben de varim.neyle suçlandığımi bilmiyorum.ben ülkücü bi ailede büyüdüm.yalnısligin ortaya çıkmasını ve görevime iademi istiyorum...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Eylül 22:01