İki ay içinde 12 bin 500 sağlık personeli atanacak

Sağlık Bakanı Akdağ: "(Sağlıkta atamalar) Kalan 12 bin 500'ü de hemen önümüzdeki 2 ay içerisinde atayacağız. Orta öğretimden var atama, ama sayı az. Neden az çünkü üniversite mezunlarının sayısı çok arttı. Şimdi bunu atadıktan sonra da Bakan Ağbal ile ara

Bu sene Maliyeden 16 bin 500 atama müsaadesi alabildiklerini, bunun 4 binini atadıklarını belirten Akdağ, şunları söyledi:

"Söz verirseniz buradan dışarı bir şey demezseniz söyleyeceğim. Kalan 12 bin 500'ü de hemen önümüzdeki 2 ay içerisinde atayacağız. Ortaöğretimden var atama, ama sayı az. Neden az çünkü üniversite mezunlarının sayısı çok arttı. Şimdi bunu atadıktan sonra da Bakan Ağbal ile aramızda iyi bir hukuk var. Ben bunun üstüne başka kadro alacağım Allah'ın izniyle ama Naci beye söylemeyin, söz verin. Şöyle bir niyetim var. Biz meslek lisesi okumuş sağlık mesleği sahibi olmuş kardeşlerimizin üniversiteye girmelerini kolaylaştırmak için de YÖK ile görüşeceğiz. İnşallah dua edin biz kendi tezlerimizi doğru anlatalım ikna edelim bu işi de başaralım. Ben Sağlık Bakanı olarak şu anda bana 50 bin kadro verseler inanılmaz mutlu olurum."

28 Mar 2017 - 22:31 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.