İki başlı bebek dünyaya geldi

Hindistan’da akıllara durgunluk verecek bir olay yaşandı. Geçtiğimiz Çarşamba günü doğum yapan 30 yaşında kadın bir bebek dünyaya getirdi. Ancak bebeğin iki kafası vardı.

İki başlı bebek dünyaya geldi
İki başlı bebek dünyaya geldi
Haber albümü için resme tıklayın

Hindistan’ın Haryana eyaletine bağlı Yamunanagar ilçesindeki bir hastanede geçtiğimiz çarşamba günü çift başlı bir bebek dünyaya geldi. 30 yaşındaki Nasreen ile 34 yaşındaki Naseem Mohammad’in bebekleri yalnızca birkaç saat yaşayabildi.

Bebeğin yapışık ikiz değil kesinlikle tek bir bebek olduğu ancak iki adet kafası olduğu doktorlarca açıklandı.

Doktorların mucizevi çocuk dediği tuhaf olay bebeğin ailesi tarafından “Tanrı’nın muhteşem bir armağanı” olarak görüldü. Çiftin bebeğin çift başlı olduğunu doğumdan bir gün önce öğrendikleri belirtiliyor.

KAYNAK MİLLİYET

20 Şub 2017 - 12:14 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.