İlkokul Sırasında Bakan'a Güldüren AB Sorusu

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Erzurum'da üçüncü sınıfı okuduğu okulunu ziyeret etti. Buradaki ziyaretinde öğrencilerden birisinin “Biz ne zaman Avrupa Birliği'ne gireceğiz" sorusuna Bozkır, “İnşallah sen liseyi bitirmeden gireceğiz

Avrupa Birliği ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Erzurum ziyaretleri kapsamında üçüncü sınıfı okuduğu Kültür Kurumu İlk ve Ortakolu'nu ziyaret etti. Beraberindeki Vali Ahmet Altıparmak ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkan Fatih Yeşilyurt ile okuldaki anı defterini imzalayan Bakan Bozkır, daha sonra 8'inci sınıf öğrencilerinin dersine girdi. Öğrencilerle bir araya gelen Bozkır, ziyeretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti. Sıraya oturarak öğrencilerle sohbet eden Bakan Volkan Bozkır'a Elif Yılmaz isimli öğrencinin “Biz ne zaman Avrupa Birliği'ne gireceğiz" sorusu, herkesi güldürdü. Volkan Bozkır soruya karşılık, “İnşallah sen liseyi bitirmeden gireceğiz" diye yanıt verdi.

Ziyaret sonrasında okuldaki öğrenciler ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çekilen Bakan Bozkır, “Sivil Toplumla Diyalog" toplantısına katıldı. Buradaki konuşmasında sivil toplum kuruluşlarının önemli rol üstlendiğini vurgulayan Bozkır, “Sivil toplum kuruluşlarımız demokrasinin koruyucularıdır. Sivil toplumla bir araya gelerek yaptığımız istişareler bizler için son derece önemli" dedi. Erzurum'da Avrupa Birliği Proje Ofisi kurulacağı müjdesini de veren Bakan Volkan Bozkır, buradaki programının ardından kentten ayrıldı.

18 May 2016 - 03:52 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.