İlyas Salman gözaltına alındı

Sinema sanatçısı İlyas Salman film çekmek için geldiği Aydın'da verilen tanıtım yemeği sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Sinema sanatçısı İlyas Salman film çekmek için geldiği Aydın'da verilen tanıtım yemeği sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Aydın'da çekilmesi planlanan "Trendeki Yolcu" adlı filmin çekimi için akşam saatlerinde Aydın'a gelen sinema sanatçısı İlyas Salman, filmde oynayacak sanatçılar ve filmin yapımcısı Hamit Şahin ile birlikte yemek yedi. Zincirlihan Otel'de basın mensuplarının da davetli olduğu tanıtım filminin yemeğinin ardından İlyas Salman polis ekiplerince henüz bilinmeyen bir nedenle gözaltına alınarak Efeler Polis Merkezi'ne götürüldü. Bir süre burada kalan Salman daha sonra ekip otosu ile sağlık raporu için Aydın Devlet Hastanesi'ne götürülürken, filmin Yönetmeni Hamit Şahin, sanatla anılması gereken Aydın'ın bu tür olaylarla anılmasının Aydın'a zarar vereceğini söyleyerek konuyla ilgili bir süre sonra yazılı basın açıklaması yapılacağını söyledi.

24 Eki 2016 - 23:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.