İstanbul'da suikast timi yakalandı

İstanbul Kadıköy ve Beyoğlu'nda operasyon yapıldı.

İstanbul Kadıköy ve Beyoğlu'nda operasyon yapıldı. 5 kişinin gözaltına alındığı operasyonda çok sayısa silah ve mühimmat da ele geçirildi. Yakalanan kişilerin Kadıköy'de silahlı bir eylem hazırlığında olduğu öğrenildi.

Kadıköy'de seyir halindeki bir otomobile yapılan operasyonda DHKP-C üyesi oldukları iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı, araçtaki aramada 5 pompalı tüfek, 2 tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Beyoğlu'nda ise bombalı eylem hazırlığında oldukları belirlenen terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi oldukları iddia edilen 3 kişi, gözaltına alındı, üst aramalarında 1 tabanca ve çok sayıda el yapımı bomba ele geçirildi.

Kadıköy'de seyir halindeki bir otomobile yapılan operasyonda terör örgütü DHKP-C üyesi oldukları iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı, araçta yapılan aramada 5 pompalı tüfek, 2 tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, terör örgütü DHKP-C üyesi oldukları iddia edilen 2 kişi, Kadıköy'de bir otomobille seyir halindeyken Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalandı.

Şüpheliler gözaltına alınırken otomobilde yapılan aramada 5 pompalı tüfek, 2 tabanca ve çok sayıda mermi bulundu.

Bombalı eylem hazırlığında yakalandılar

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi oldukları iddia edilen 3 kişinin Beyoğlu'nda bombalı eylem hazırlığında oldukları istihbaratına ulaştı.

Şüphelilerin Kasımpaşa'da saklandığı evin etrafında önlem alan polisler, 3 kişiyi sokağa çıktığı sırada gözaltına aldı.

Şüphelilere yapılan üst aramasında 1 tabanca ve çok sayıda fitil ateşlemeli, boru tipi ve parça tesirli el yapımı bomba bulundu. Uzman ekipler, bombaları imha etti.

İki operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheli, sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

haber7

18 Oca 2015 - 22:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.