Kamu Dışı Aile Sağlığı Çalışanları Dilekçelerini Verdiler

Kamudışı Aile Sağlığı Çalışanları Platformu adına Elif Saygılı Türk Sağlık-Sen Erzincan Şube Başkanı M. Gökhan Şahin ile birlikte Genel Başkan Önder Kahveci’yi ziyaret ettiler.

Kamudışı Aile Sağlığı Çalışanları Platformu adına Elif Saygılı Türk Sağlık-Sen Erzincan Şube Başkanı M. Gökhan Şahin ile birlikte Genel Başkan Önder Kahveci’yi ziyaret ettiler.

Ziyarette Elif Saygılı platformların Türkiye’nin tüm illerinde görev yapan kamu dışı aile sağlığı çalışanlarından topladıkları ve kadro taleplerini içeren dilekçelerini Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveciye teslim ettiler.

Genel Başkanımız Önder Kahveci’de kamu dışı Aile sağlığı çalışanlarının kadro taleplerinin haklı bir talep olduğunu dile getirerek “ Kamuda biz tek tip istihdam modeli olarak kadrolu çalışmayı benimsiyor ve talep ediyoruz. Farklı özlük ve mali haklara çalışanların olmasını çalışma barışını bozmaktadır. Çalışanların güvenceli bir çalışma hayatı istemeleri istemi en tabi haklarıdır. Bu dilekçelerde Kamu dışı aile sağlığı çalışanlarının haklı taleplerini yansıtmaktadır. Biz bu dilekçeleri ilgili yerlere teslim edeceğiz. Ayrıca Toplu sözleşme masasında da Türkiye Kamu-Sen olarak gündeme getireceğiz' dedi.

23 Tem 2017 - 00:52 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.