Kavgayı ayırmak isteyen polis memuru bıçaklandı

İzmir'de kavgayı ayırmak isteyen sivil polis memuru bıçakla yaralandı.

İzmir'de kavgayı ayırmak isteyen sivil polis memuru bıçakla yaralandı.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde iddialara göre, yaklaşık 4 yıl önce boşanan Simge U. çocuğunu Karabağlar Necip Fazıl Kısakürek İlkokuluna götürdü. Simge U., okul önünde çocuğunu görmeye gelen boşandığı eski eşi Deniz Z. ve arkadaşı Fethi D. ile karşılaştı. Deniz Z., çocuğunu almak isteyince eski eşi Simge U. ile tartışmaya başladı. Bu sırada kendi çocuğunu aynı okula bırakan İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinde görevli polis memuru Tolga A. kavgayı ayırmak istedi. Tolga A.'nın araya girdiğini gören Fethi D., polis memurunu sol bacağından bıçaklayıp Deniz Z. ile kaçtı.

Sağlık ekiplerince Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan polis memurunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olay yerinden kaçan şüpheli Fethi D. ile Deniz Z., polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Şüpheliler ve Simge U. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

25 Eyl 2017 - 16:48 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.