Kayseri’de Yazarlık Okuluna İlgi Yoğun

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesinin birlikte yürüttüğü Yazarlık Okulu, yoğun ilgiyle başladı. 01 Mart-20 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan yazarlık okuluyla ilgili TYB Kayseri Şubesi...

17156137_1437966136236005_7965980692173548173_n.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesinin birlikte yürüttüğü Yazarlık Okulu, yoğun ilgiyle başladı. 01 Mart-20 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan yazarlık okuluyla ilgili TYB Kayseri Şubesi 2. Başkanı Hacı Sarı açıklamalarda bulundu.

TYB Kayseri Şubesi 2. Başkan Yardımcısı Hacı Sarı, Büyükşehir Belediyesiyle birlikte hayata geçirdiğimiz Yazarlık Okuluna Kayseri'de yoğun bir ilgi var, etkinliğimize 516 yazar adayı başvurmuştur ve 1. Hafta kursları tamamlamıştır, ifadelerini kullandı. Hacı Sarı Yazarlık okulu dersleri on farklı sınıfta uygulanmaktadır. Her bir sınıfta ortalama 55 öğrenci ders görmektedir ve 43 yazar bu sınıflarda eğitmen olarak görev almıştır, ifadelerini kullandı.

Hacı sarı Yazarlık okulunda TYB Kayseri Şubesi Başkanı Selim Tunçbilek, Başkan Yardımcıları Kadir karaman, Şeref Karadavut,ve Yüksel Kalkan etkin çalışmaktadır , dedi. TYB Kayseri Şubesi Yönetimi tüm kurumlarla işbirliğini geliştirerek kentin kültürüne farklı bir çalışma metodu getirmek istediklerini anlattı.

Hacı Sarı, Kayseri'nin kültür hayatında yeniliklerin ve yeni projelerin görülmeye başlandığını anlatarak Yazarlık okulu çalışmasının Kayseri'de yeni kalemlerin keşfedilmesi ve okuyan bir toplum olma yolunda önemli bir role sahip olduğunu anlattı. Hacı Sarı Yazarlık okulu çalışmasının 20 Mayısta düzenlenecek sertifika programıyla sona ereceğini ve bu süre içerisinde Büyükşehir Belediyesi Konservatuar salonunda, Yoğun Burç Kültürevinde, Hunat Hatun Kültür merkezinde ve Kayseri Mahallesinde bulunan Büyükşehir belediyesine ait kültür merkezinde derslerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

10 Mar 2017 - 22:02 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.