Kerkük'ten meydan okudu: Gelin de görelim!

Kerkük Valisi Necmeddin Kerim, Bağdat’ın IKBY'nin referandumuna katılan bölgeye ordu gönderme mesajına, 'gelin de görelim' yanıtını verdi.

Seçmenler önünde konuşma yapan Kerim, “Irak parlamentosu sadece böyle kararlar alır ama kimse bunları uygulamaz. Eğer vekiller kendinden bu kadar eminlerse Kürdistan’a gelsinler de onları görelim” dedi.

GÖREVDEN ALINDI AMA...

Kerkük valisi geçtiğimiz hafta Irak yönetimi tarafından görevden alınmış, ancak vali göreve devam edeceğini açıklayarak kararı tanımadığını belirtmişti.

Bayrak provokasyonuna imza atan Kerkük Valisi Necmeddin Kerim, PKK elebaşılarıyla sık sık biraraya geliyor. Kerim bir süre önce teröristlerin Kerkük'e girmesine de izin vermişti.

haber7

25 Eyl 2017 - 22:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.