Kolukısa'dan Uyarı: Hainlere Kapı Aralamayın

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, 15 Temmuz darbe ve işgal girişimine karşı koyan Memur-Sen üyelerinin, 16 Nisan’da da aynı duyarlılıkla karar vereceğini ifade ederek, “Milletimiz için, kamu görevlileri için, bize umut bağlayan...

Kolukısa'dan Uyarı: Hainlere Kapı Aralamayın
Kolukısa'dan Uyarı: Hainlere Kapı Aralamayın
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, 15 Temmuz darbe ve işgal girişimine karşı koyan Memur-Sen üyelerinin, 16 Nisan’da da aynı duyarlılıkla karar vereceğini ifade ederek, “Milletimiz için, kamu görevlileri için, bize umut bağlayan mazlumlar için ‘evet’ diyeceğiz” dedi.

Eğitim-Bir-Sen Simav Temsilciliği tarafından organize edilen programda konuşan Şükrü Kolukısa, Mehmet Akif İnan’ın gösterdiği cesaret çizgisinden, korkmadan ve yılmadan yürümeye devam ettiklerini ifade ederek, “Türkiye gerçekten çok ince bir çizginin üzerinde, çok zorlu bir dönemden; herkesin alacağı inisiyatifin tarihi bir öneme sahip olduğu zaman dilimlerinden geçmektedir. Adeta yeniden bir kurtuluş ve kuruluş aşamasındayız. Ya bundan sonraki yüzyılımızı garanti altına alacağız ya da 15 Temmuz’da başarılamayan işgal hareketinin yeniden tekrarlanması için hainlere ve kuklalara yeni bir kapı aralayacağız. 16 Nisan’da vereceğimiz karar budur” şeklinde konuştu.

Kuruluş gayemize uygun bir duruş ortaya koyuyoruz

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen’in kuruluş gayesine uygun bir duruş ortaya koyduğunu kaydeden Kolukısa, yakın dönem Türkiye tarihine ve güçlü bir sivil toplu örgütü olarak Memur-Sen’siz yıllarda milletin başına örülen çoraplara ve yapılan zulümlere değinerek, şunları söyledi:

“Neredeyse her kesimin ‘öteki’ olarak muamele gördüğü günlerden geçtik. Artık herkesin ötekilik kamplarından çıkarak yerli ve demokratik ölçülerde birbirine saygı duyması ve sahip çıkması gereken bir dönemdeyiz. Milletimizin birlik ve beraberlik içinde olması, bütün tuzakları yıkacak, oyunları bozacaktır. Geçmişte ödediğimiz bedellerin tekrarlanmaması, birliğimizin kuvvetine, ayrılıklara karşı direncimize bağlıdır. Memur-Sen’li yıllarda ve güçlü olduğumuz dönemlerde darbesavar olarak millet için görev aldık. Ortak Akıl mitinglerine öncülük ederek alanları doldurduk, meydanı boş bırakmadık, milletin sözcüsü olduk ve ‘beşli çete’lere mani olduk. 17-25 Aralık teşebbüsünün karşısında biz vardık ve nihayet 15 Temmuz’da meydanlara ilk inen yine biz olduk. Tankıyla, topuyla, uçağıyla milletin üzerinden silindir gibi geçmek isteyen, Siyonizm’in uşaklığını yapan asker üniforması giymiş hainlere en gür sesle ve bedenimizle dur dedik. Nerede millet menfaatine bir faaliyet varsa destek olduk. 16 Nisan’da ülkemizin geleceği için, yarınlarımız için, güçlü Türkiye için, mazlumlara umut olmak için, kazanımlarımızın korunması ve geliştirilmesi için güçlü bir ‘evet’ diyoruz.”

Örnek: Hedefe ulaşmamız, sıkıntılı süreçlerde güçlü olmanın avantajını yaşatacaktır

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Örnek, sendikal faaliyetler ve anayasa değişikliği referandumu hakkında bilgi vererek, Memur-Sen’in 1 milyon 111 bin 111 üye hedefine ulaşmasının, sıkıntılı süreçlerde güçlü olmanın avantajını yaşatacağını ve milletin gür sesine katkıda bulunacağını kaydetti.

Programda, Eğitim-Bir-Sen Simav İlçe Temsilcisi Halil Aktay, Kütahya 1 No’lu Şube Başkanı Kamil Uçan, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan ve AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner de birer selamlama konuşması yaptılar.

30 Mar 2017 - 22:38 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.