Koncuk'tan Bakan Soylu'ya Bylock Tepkisi

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bylock’la ilgili sözlerini değerlendirdi.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bylock’la ilgili sözlerini değerlendirdi.

“Operatör hatasından kaç kişi şuan açıkta?” diye soran Genel Başkan İsmail Koncuk, “İnşallah bu tespit bu defa daha sağlam yapılır ancak açığa alınanların yaşadığı travma ne olacak? Bu travmayı parayla pulla ölçemezsiniz” dedi.

Genel Başkan İsmail Koncuk değerlendirmesinde;

“İçişleri Bakanı Sayın Soylu ‘Ancak 2. ByLock'ta operatörden kaynaklanan endişe sebebiyle bu 40 bin rakamı şu anda tekrar gözden geçiriliyor.’ demiş.

Operatör hatasından kaç kişi şuan açıkta, inşallah bu tespit bu defa daha sağlam yapılır ancak açığa alınanların yaşadığı travma ne olacak? Bu travmayı parayla pulla ölçemezsiniz.

Tepkilerimiz olmasaydı bylock kullandı iddiasıyla çoğu kişi, bylocktan hiç haberi olmamasına rağmen meslekten ihraç edilecekti. Şimdi operatör hatası olduğu söylenmeye başladı.

İnsanları açığa almaya, ihraç etmeye bu kadar hevesli olmanın sebebi nedir? Mesele doğruyu yapmak mı, yoksa insanların suçunu dahi bilmesine müsaade etmeden, kapının önüne konulmasını sağlamak mı?

Allah böyle bir vebali kimseye yaşatmasın” dedi.

24 Eki 2016 - 15:25 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.