KPSS soru ve cevapları neden yayımlanmadı?

ÖSYM geçen yıl aynı gün yayımladığı soru ve cevapları bu yıl hala yayımlanmadı

ÖSYM, KPSS sınavları konusundaki işlemlerini yine değiştirdi.

Başkanlık, geçen yıl yapılan KPSS sınavı sonrasında soru ve cevapları aynı gün yayınlamıştı. 22 Mayıs'ta sınav yapılmış, 22 Mayıs akşamı saat 18:10'da soru ve cevaplar adayların erişimine açılmıştı.

Ancak bu yıl yapılan KPSS GY GK ve Eğitim Bilimleri Testlerinin soru ve cevapları, sınavın üzerinden iki güne yakın bir süre geçmiş olmasına rağmen hala açıklanamamıştır.

Adaylar, ÖSYM'nin neden her yıl farklı bir karar aldığını merak etmektedir.

Bir kültür ve geleneğin olmaması, kamu kurumu ciddiyetini zedelemektedir. ÖSYM'nin bu ayrıntının bilincinde olması gerekmektedir.

memurlar.net

23 May 2017 - 21:04 - Sınav


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.