Kudüs ve Filistin Destek Birliği'nden Memur-Sen'e Ziyaret

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kudüs ve Filistin Destekleme Birliği Heyeti'ni kabul etti.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kudüs ve Filistin Destekleme Birliği Heyeti'ni kabul etti.

Kudüs ve Filistin Destekleme Birliği Genel Sekreteri Muneer Saeed ve beraberindeki heyet, Memur-Sen Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Memur-Sen'in çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Saeed, "Memur-Sen, İslam coğrafyasında yaşanan gelişmelere sessiz kalmıyor. Eylem ve söylemleriyle yanımızda oluyor. Bu hassasiyet için sizlere teşekkür ediyorum. İyi ki Memur-Sen, iyi ki Türkiye var" şeklinde konuştu.

Yalçın ise, Filistin ve Kudüs'ün her zaman gündemlerinde olduğunu belirterek, bu konuda Memur-Sen'in yaptığı çalışmalar hakkında heyete bilgi verdi. Genç Memur-Sen'in organize ettiği, "Gençlik İlk Kıblesini Tanıyor" ve "Memur-Sen gençliğinden Gazze'li çocuklara ziyaret" adlı programların da Filistin davasına yönelik olduğunu vurgulayan Yalçın, bu tür programlarla Filistin ve Kudüs davasını diri tuttuklarını belirtti.

Kudüs Şairi Mehmet Akif İnan'ın kurduğu konfederasyonun mensupları olarak, Filistinliler'in her zaman yanında olduklarını vurgulayan Yalçın, "Kurucu genel başkanımız Mehmet Akif İnan’ın mirasçıları olarak, medeniyet coğrafyamız içinde tarihi ve manevi boyutuyla özel bir önem taşıyan Filistin’e her zaman öncelik veriyoruz" dedi.

Memur-Sen olarak dünyanın neresinde olursa olsun, haksızlığa ve zulme uğrayan herkesin yanında olduklarını hatırlatan Yalçın, kendilerine miras kalan ve temsil ettikleri değerlerin bunu gerektirdiğini kaydetti. Kudüs ve Filistin konusunda diğer STK'lar ile yapılacak her türlü işbirliğine de hazır olduklarını dile getiren Yalçın, heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Ziyarette Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen ve Memur-Sen Dış İlişkiler Koordinatörü Osman Timurtaş da hazır bulundu.

Ziyaretin sonunda Yalçın, heyete tablo takdim etti.

09 Mar 2016 - 14:01 - Memur Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Memur Postası Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Memur Postası hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Memur Postası editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Memur Postası değil haberi geçen ajanstır.